Matematik

andengradspolynomium

12. februar 2008 af line skovgaard (Slettet)
et andengradspolynomium f har følgende forskrift:

f(x)=x^2-6x+c.

a) bestem, for hvilken værdi af c andengradspolynomiet f har netop EN rod?

- hvad, hvordan og hvorledes ? hjæælp :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2008 af dnadan (Slettet)

for hvilken værdi af d har en andengradsligningen netop én reel løsning?

Svar #2
12. februar 2008 af line skovgaard (Slettet)

d=0

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2008 af dnadan (Slettet)

udnyt dette til at beregne c.

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2008 af mathon

f(x) = y = x^2+(-6)x+c

a = 1
b = -6
c = c

d = b^2-4*a*c =....

Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.