Matematik
Hjælp til at bestemme medianen
13. februar 2008 af
kim19 (Slettet)
I trekant ABC er C = 36,94 grader , a = 6,923 og b = 4,142.
Beregn længden af medianen fra A. En median går fra en vinkelspids til den modstående sides midtpunkt ?
hvad gør jeg i denne opgave ?
håber en kan hjælpe
Beregn længden af medianen fra A. En median går fra en vinkelspids til den modstående sides midtpunkt ?
hvad gør jeg i denne opgave ?
håber en kan hjælpe
Svar #1
13. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Prøv at tegne situationen. Så kommer der tit en lys idé (cosinusrelationen)
men kan oplyse dig om, at midtpunktet er a/2
men kan oplyse dig om, at midtpunktet er a/2
Skriv et svar til: Hjælp til at bestemme medianen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
