Engelsk
Kort ENGELSK oversættelse.
13. februar 2008 af
Najatsalham (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med at rette mine engelske oversættelse, er der nogen gramatiske fejl ret endlig på forhånd tak :o)
1.There school is a old school, but they still likes it.
2.He ne he was in danger when the to men approached him.
3.Julie have properly always liked chrismas better than summer.
4.Yestoday John rides his bike too his aunts house.
5. People in several European Countries are afraid off terrorism.
6.In the old days where young people behaved probably, everything was much easyer.
7.My sisters 23 year old freind has many furnitures in her living room.
8.My brother must have went for a long walk sinc they are not back yet.
9.Ricard may loose all his freinds if he don't start to tell thr truth.
10.He told that they had driven the hole way.
TAK FOR HJÆLPEN...
1.There school is a old school, but they still likes it.
2.He ne he was in danger when the to men approached him.
3.Julie have properly always liked chrismas better than summer.
4.Yestoday John rides his bike too his aunts house.
5. People in several European Countries are afraid off terrorism.
6.In the old days where young people behaved probably, everything was much easyer.
7.My sisters 23 year old freind has many furnitures in her living room.
8.My brother must have went for a long walk sinc they are not back yet.
9.Ricard may loose all his freinds if he don't start to tell thr truth.
10.He told that they had driven the hole way.
TAK FOR HJÆLPEN...
Svar #1
13. februar 2008 af Isomorphician
1: Their school is an old school, but they still like it.
2: He was in danger when the two men approached him.
3: Julie has probably always liked Christmas better than summer.
4: Yesterday John rode his bike to his aunt's house.
5: Countries = countries. off = of.
Prøv selv at kigge de sidste igennem en gang til.
2: He was in danger when the two men approached him.
3: Julie has probably always liked Christmas better than summer.
4: Yesterday John rode his bike to his aunt's house.
5: Countries = countries. off = of.
Prøv selv at kigge de sidste igennem en gang til.
Skriv et svar til: Kort ENGELSK oversættelse.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
