Engelsk
rigtig kort oversættelse
14. februar 2008 af
Izzle (Slettet)
hvordan siger man
"En fantastisk billede af dig skat"
"En fantastisk billede af dig skat"
Svar #1
14. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Et = A
fantastisk = fantastic
billede = picture
af = of
dig = you
skat = darlig, honey, baby
fantastisk = fantastic
billede = picture
af = of
dig = you
skat = darlig, honey, baby
Skriv et svar til: rigtig kort oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
