Matematik

Pyramide - geometri

14. februar 2008 af Toshiba (Slettet)
En pyramide.

Man bruger vel formlen
V = 1/3 * G * h , til at finde volume , men hvad hvis man skal finde "h" og ikke Volume

mvh. :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2008 af Isomorphician

så isolerer du h i stedet for

Svar #2
14. februar 2008 af Toshiba (Slettet)

Jeg er ikke så genial til at isolere. 1/3 forvirre mig.
Jeg ved ikke om jeg skal dividere med G eller 1/3

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2008 af Isomorphician

V = 1/3 * g * h <=>
3V = g * h <=>
3V/g = h

Skriv et svar til: Pyramide - geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.