Matematik

Indtastninfg på ti-89

16. februar 2008 af Janno (Slettet)
Vil gerne tegne en graf og skal derfor taste f(x) =1,5+4rod af x
Hvordan gør jeg det på en ti-89 ?
Håber nogen gider hjælpe
Hygge

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2008 af peberdelfinen (Slettet)

Nu er jeg ikke en ørn til lommeregnere men prøv y=1,5+x^(1/4)

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2008 af mathon

tast:

APPS
2:Y=editor
y1=1,5+x^(1,4)

APPS
4:Graph

Svar #3
16. februar 2008 af Janno (Slettet)

Tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2008 af mathon

se endvidere
http://peecee.dk/upload/view/97584

Skriv et svar til: Indtastninfg på ti-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.