Matematik

Retningsvinkler for vektorer?

17. februar 2008 af 887 (Slettet)
Hvordan finder jeg retningsvinklerne v og w for vektorerne

a=(-2,-3) og b=(10,7)

På forhånd tak!

PS: er det ikke noget med at jeg tage mod/hos?

Svar #1
17. februar 2008 af 887 (Slettet)

slet ingen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2008 af mathon

a = 180° + tan^-1[(-3/-2)] = 180° + 56,31° = 236,31°

b = tan^-1[7/10] = tan^-1[0,7] = 34,992°

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2011 af manamobi (Slettet)


Skriv et svar til: Retningsvinkler for vektorer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.