Matematik

Isolere..

17. februar 2008 af Constantine (Slettet)
Heey Jeg kan ikke rigtig finde ud af denne.. Isolere F

C= F-32/1,8

temperaturen F målt i grader Fahrenheit og C målt i grader Celcius.

bliver det så F = 1,8+32 / c ???

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: C=(F-32)/1,8 <=> 1,8C=F-32 <=> F=1,8C+32.

Brugbart svar (2)

Svar #2
17. februar 2008 af mathon

C = (F-32)/1,8

F = 1,8*C + 32

Skriv et svar til: Isolere..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.