Matematik
differentialkvotient og lø
17. februar 2008 af
Pernille-2 (Slettet)
Hurtigløb.
Ved de olympiske lege i Seoul 1988 løb canadieren Ben Johnson 100 meter på 9,83.
a. Som jeg har regnet. Bestemmelse af gennemsnitsfarten for Ben Johnsons løb som er 36,62 km/t
Analyser af videooptagelser af løbet har vist, at Ben Johnsons hastighed v som funktion af tiden t siden løbets start kan beskrives ved udtrykket:
v(t)= (12,42 m/s)-(0,0944 m/s^2)*t-(12,42m/s)*0,4937^t
b. Bestem accelerationen ved t=0 s samt den maksimale hastighed under løbet.
c. Hvor lang tid brugte Ben Johnson på de første 50 meter af løbet.
nogen supersøde gutter, der vil hjælpe mig (:?
Ved de olympiske lege i Seoul 1988 løb canadieren Ben Johnson 100 meter på 9,83.
a. Som jeg har regnet. Bestemmelse af gennemsnitsfarten for Ben Johnsons løb som er 36,62 km/t
Analyser af videooptagelser af løbet har vist, at Ben Johnsons hastighed v som funktion af tiden t siden løbets start kan beskrives ved udtrykket:
v(t)= (12,42 m/s)-(0,0944 m/s^2)*t-(12,42m/s)*0,4937^t
b. Bestem accelerationen ved t=0 s samt den maksimale hastighed under løbet.
c. Hvor lang tid brugte Ben Johnson på de første 50 meter af løbet.
nogen supersøde gutter, der vil hjælpe mig (:?
Svar #1
17. februar 2008 af Pernille-2 (Slettet)
jeg får en startacceleration ved t=o til 6,41 m/s, kan det passe :O?
Svar #2
17. februar 2008 af Pernille-2 (Slettet)
og jeg integrer den sidste med 0 og 50 som nedre og øvre værdi og får 7,7 sek kan det passe :O`?
Skriv et svar til: differentialkvotient og lø
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
