Engelsk

kort eng, stil nogen som vil rette,

18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)
hej, nogen der vil rette denne stil, skal læse den højt i skolen i morgen tirsdag, :)'
ikk lav den til en svær tekst, da jeg har svært ved engelsk. I må gerne gøre den lettere hvis i vil.

I waking at 7:00 at the morning. Then I eating Breakfast and after that I brush me theeh. Then I take clothes and makeup on, brush my hair and then I cycle at 7:45 o’clock, up to a friend and so we are at school at 7:55 o’clock.
The first students starting at 8:00 o’clock and I have history. At 8:45 we have 5 minuets break, when the second students had started and I have English. At 9:30 we break in a half time. The bell rings at 10:00 o’clock and there we go back to our class. the third students had started and I have Dutch. At 10:45 we have 5 minutes break at when the fourth students had started and I have History again. At 11:30 we had a break again, where we eating and talk with somewhere friends. The bell rings at 12:05 o’clock, and we go back to our class again. The fifth students had started, and I have Danish. At 12:50 we had 5 minutes break and then we go to physics in two times. Then at 14:30 we had free.


Mhv Ilubabs

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2008 af TanteOda (Slettet)

Hvorfor skriver du "I waking" og "I eating"? Hvad ligger til grund for denne bøjning?

Svar #2
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

det var bare det første jeg lige skrev, forkert da?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2008 af TanteOda (Slettet)

Ja, det er forkert, og hvorfor er det så det?

Svar #4
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

vel fordi det ikke er noget jeg gør LIGE nu. =
eller?

Svar #5
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

er det så"
I wake up at 7 o'clock at the morning?
I eat Breakfast?

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2008 af TanteOda (Slettet)

Prøv at bøje "at vågne" på engelsk

Svar #7
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

hva mener du?

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. februar 2008 af TanteOda (Slettet)

Lad os tage en simpel version:

At vågne =
Jeg vågne =
Jeg vågnede =

Det samme for spiser

At spise =
Jeg spiser =
Jeg spiste =

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. februar 2008 af TanteOda (Slettet)

* 2. linje, Jeg vågner

Svar #10
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

to wake.
I wake
I waked

to eat
I eat
I eated

Brugbart svar (0)

Svar #11
18. februar 2008 af TanteOda (Slettet)

Godt forsøg - alle forsøg er altid gode forsøg - også selvom datiden er forkert.

At vågne = wake
Jeg vågner = wake
Jeg vågnede = woke

At spise = eat
Jeg spiser = eat
Jeg spiste = ate

Eks.:
I woke up and ate breakfast =
To wake up is like going trough hell =
I eat a lot of pancakes =

------
Udvidet tid = ing-formen
Ing-formen bruges KUN om det, man er eller var i gang med på et bestemt tidspunkt!

NUTID - What you are doing right now:
I am eating
You are eating
He/she/it is eating
We/you/they are eating

DATID - what were you doing yesterday:
I was eating
You were eating
He/she/it was eating
We/you/they were eating

Svar #12
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

okay tak.

Brugbart svar (0)

Svar #13
18. februar 2008 af TanteOda (Slettet)

Så hvad er de korrekte ord i sætningen, der skal indsættes:

"I waking at 7:00 at the morning. Then I eating Breakfast..."

Brugbart svar (0)

Svar #14
18. februar 2008 af TanteOda (Slettet)

og:

"The first students starting at 8:00 o’clock" - starting

"At 11:30 we had a break again, where we eating" - eating

Svar #15
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

I wake up at 7:00 o'clock.
then I Eat breakfast.
The first students start at 8:00 o'clock
at 11:20 o'clock we had break again, where we eat.

Svar #16
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

kan du evt rette?

Brugbart svar (0)

Svar #17
18. februar 2008 af TanteOda (Slettet)

Du retter da i fin stil selv. Er det ikke dejligt?

Du skal lige gå igennem din tekst, og inden da beslutte dig for om teksten skal skrives i nutid eller datid.

Nutid: I wake up at 7...

Datid: at 11:20 o'clock we had break again

Nutid: where we eat.

Enten er det nutid eller også er det datid. Så her skal du lige rette igennem i forhold til den tid du beslutte dig for.

TanteOda

Svar #18
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

okay tak. når jeg har rettet, kigger du så ikk lige den igennem?

Svar #19
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

The first students starting at 8:00 o’clock - er det så vare start?
i stedet for starting?

Svar #20
18. februar 2008 af ilubabs (Slettet)

I wake up at 7:00 at the morning. Then I eat Breakfast and after that I brush me theeh. Then I take clothes and makeup on, brush my hair and then I cycle at 7:45 o’clock, up to a friend and so we are at school at 7:55 o’clock.
The first students start at 8:00 o’clock and I have history. At 8:45 we have 5 minuets break, when the second students have start and I have English. At 9:30 we break in a half time. The bell rings at 10:00 o’clock and there we go back to our class. the third students have start and I have Dutch. At 10:45 we have 5 minutes break at when the fourth students have start and I have History again. At 11:30 we have a break again, where we eating and talk with somewhere friends. The bell rings at 12:05 o’clock, and we go back to our class again. The fifth students have started, and I have Danish. At 12:50 we have 5 minutes break and then we go to physics in two times. Then at 14:30 we have free.


nu har jeg læst den igennem?
evt rette igennem og kigge?

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 41 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.