Matematik
Reducering
20. februar 2008 af
Kasper Hvidt (Slettet)
Jeg har lidt problemer med to stykker der skal reduceres:
Opgave 1:
(a^8)^2*(a^2)^10*a^2
Opgave 2:
3a^2+4a^2+(2a)^2-2a*2a+3*a^2
Opgave 1:
(a^8)^2*(a^2)^10*a^2
Opgave 2:
3a^2+4a^2+(2a)^2-2a*2a+3*a^2
Svar #1
20. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Opgave 1:
(a^8)^2*(a^2)^10*a^2
=
a^(8*2)*a^(2*10)*a^2
=
a^(8*2+2*10+2)
=
.....
Prøv selv at reducere opgave 2.
(a^8)^2*(a^2)^10*a^2
=
a^(8*2)*a^(2*10)*a^2
=
a^(8*2+2*10+2)
=
.....
Prøv selv at reducere opgave 2.
Svar #2
20. februar 2008 af Kasper Hvidt (Slettet)
Jeg glemte at skrive at opgaverne skal ses i forhold til emnet potens
Svar #4
20. februar 2008 af Kasper Hvidt (Slettet)
Dvs. at opgave 1 giver a^38.
Kan jeg få et hint til opgave 2?
Kan jeg få et hint til opgave 2?
Skriv et svar til: Reducering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
