Fysik
Planck konstanten
20. februar 2008 af
Amaanda (Slettet)
Hvad svarer PHz til i Hertz?
Og hvad svarer aJ til i Joule?
Det ville være en stor hjælp hvis nogen ville hjælpe, da jeg er kørt helt fast i opgaven!
På forhånd tak:)
Og hvad svarer aJ til i Joule?
Det ville være en stor hjælp hvis nogen ville hjælpe, da jeg er kørt helt fast i opgaven!
På forhånd tak:)
Svar #1
20. februar 2008 af Jenssss (Slettet)
Det store P er peta eller 10^15. PHz = 10^15 hz
Det lille a er atto eller 10^-18. aJ = 10^-18 J
Det lille a er atto eller 10^-18. aJ = 10^-18 J
Skriv et svar til: Planck konstanten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
