Matematik
Halverings- og fordoblingskonstant
21. februar 2008 af
DetNini (Slettet)
Hej.
Jeg har to funktioner, hvor jeg udfra skal beregne ENTEN funktionens fordoblingskonstant eller halveringskonstant. Mit spørgsmål er, hvordan jeg kan se om jeg skal bruge den ene eller den anden??
Jeg har to funktioner, hvor jeg udfra skal beregne ENTEN funktionens fordoblingskonstant eller halveringskonstant. Mit spørgsmål er, hvordan jeg kan se om jeg skal bruge den ene eller den anden??
Svar #1
21. februar 2008 af DetNini (Slettet)
aarh.. har fundet ud af det :P
men nu har jeg så et helt andet spørgsmål.
Jeg skal finde den afledede funktion til f(x)=e^1,3x + 7, og jeg selvfølgelig smidt min formelsamling væk, for der står det med e.. Er der nogen hjælp at hente?
men nu har jeg så et helt andet spørgsmål.
Jeg skal finde den afledede funktion til f(x)=e^1,3x + 7, og jeg selvfølgelig smidt min formelsamling væk, for der står det med e.. Er der nogen hjælp at hente?
Svar #2
21. februar 2008 af peberdelfinen (Slettet)
hvis du har en funktion på formen f(x)=e^(kx) er den afledede givet ved f'(x)=ke^(kx)
Skriv et svar til: Halverings- og fordoblingskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
