Matematik
Differentialregning
21. februar 2008 af
Miss La Di Da (Slettet)
Hvordan kommer jeg fra:
y(x)=e^-Ax*det bestemte integraltegn af e^x^2*e^x^2dx+c*e^-x^2
til:
y(x)=(x+c)*e^x^2
Dette er nemlig facit, og ved derfor ikke om jeg har regnet forkert - giver det mening?
På forhånd tak.
Hvordan kommer jeg fra:
y(x)=e^-Ax*det bestemte integraltegn af e^x^2*e^x^2dx+c*e^-x^2
til:
y(x)=(x+c)*e^x^2
Dette er nemlig facit, og ved derfor ikke om jeg har regnet forkert - giver det mening?
På forhånd tak.
Svar #1
21. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Hvad har du forsøgt dig med?
Det er ej helt til at overskue.
Det er ej helt til at overskue.
Svar #2
21. februar 2008 af Miss La Di Da (Slettet)
Opgaven lyder:
Løs differentialligningen:
y'=2xy+e^x^2
Her har jeg benyttet mig af flg. formel, som skal bruge til at løse den:
y(x)=e^-A(x)bestemt integral afb(x)*e^A(x)dx+c*e^-A(x)
hvor A(x) er stamfunktion til funktionen a(x), og c er et tal.
Håber på hjælp.
Løs differentialligningen:
y'=2xy+e^x^2
Her har jeg benyttet mig af flg. formel, som skal bruge til at løse den:
y(x)=e^-A(x)bestemt integral afb(x)*e^A(x)dx+c*e^-A(x)
hvor A(x) er stamfunktion til funktionen a(x), og c er et tal.
Håber på hjælp.
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
