Matematik
Bestem en forskrift for f
24. februar 2008 af
hansiis (Slettet)
hey..
jeg sidder her med en opg. jeg simpelthen ikke kan finde ud af, den lyder såleds:
Idet f er en voksende eksponentiel udvikling, har uligheden -(1/3)x+1 = f(x) = (-x)+(13/2) løsningen [-1,2]. Bestem en forskrift for f.
Nogen der kan hjælpe mig med dette?
jeg sidder her med en opg. jeg simpelthen ikke kan finde ud af, den lyder såleds:
Idet f er en voksende eksponentiel udvikling, har uligheden -(1/3)x+1 = f(x) = (-x)+(13/2) løsningen [-1,2]. Bestem en forskrift for f.
Nogen der kan hjælpe mig med dette?
Skriv et svar til: Bestem en forskrift for f
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
