Matematik
lille funktion
01. marts 2008 af
katrineu (Slettet)
hej, har svært ved en opgave.
jeg har et rektangel med areal=86,6
den korte side=5
den lange side=17,32
Jeg skal bestemme rekanglets areal R(x) som funktion af x og finde definitionsmængden for R(x).
jeg har et rektangel med areal=86,6
den korte side=5
den lange side=17,32
Jeg skal bestemme rekanglets areal R(x) som funktion af x og finde definitionsmængden for R(x).
Svar #1
01. marts 2008 af peter lind
Arealet er jo 86,6. Hvordan kan det så være en funktion af x og hvad er x?
Svar #2
02. marts 2008 af katrineu (Slettet)
x er den korte side på rektanglet. som ovenover er sat til 5. den er x
Skriv et svar til: lille funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
