Fysik
Omskrivning af formel
01. marts 2008 af
Louise_C (Slettet)
hej,
jeg sidder med Galileis faldlov, som jeg prøver at omskrive.
(I behøver ikke at kommentere betegnelserne i faldloven, jeg ved godt hvorfor jeg bruger de betegnelser som jeg nu anvender)
Jeg får s(t) = 0,5*g*t^2
<=> t= sqrts(t)/0,5*g
Men jeg skal have det til at give:
t= sqrt2*s(t)/g
Hvad er det jeg mangler at gøre?
På forhånd tak.
jeg sidder med Galileis faldlov, som jeg prøver at omskrive.
(I behøver ikke at kommentere betegnelserne i faldloven, jeg ved godt hvorfor jeg bruger de betegnelser som jeg nu anvender)
Jeg får s(t) = 0,5*g*t^2
<=> t= sqrts(t)/0,5*g
Men jeg skal have det til at give:
t= sqrt2*s(t)/g
Hvad er det jeg mangler at gøre?
På forhånd tak.
Svar #2
01. marts 2008 af Louise_C (Slettet)
#1 Jeg skal bare lige være 100 % sikker: Bliver 1 bare ganget ind i brøken?
Svar #3
01. marts 2008 af Louise_C (Slettet)
-Og så rykker 2-tallet automatisk op over brøkstregen (tælleren)?
Skriv et svar til: Omskrivning af formel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
