Matematik

isoler

01. marts 2008 af silverbabe (Slettet)
isoler n i S=5*(n-4)+r

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: S=5(n-4)+r <=> S-r=5(n-4) <=> (S-r)/5 +4 = n

Svar #2
01. marts 2008 af silverbabe (Slettet)

tak tak :O)

Svar #3
01. marts 2008 af silverbabe (Slettet)

øhh det er da ikke rigtig ??

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2008 af annelouise123 (Slettet)

S=5(n-4)+r <=> S-r=5(n-4) <=> (S-r)/5 -4 = n

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2008 af badooo (Slettet)

#4
Er i hvert fald ikke rigtig, kan jeg se. Vi tar den trin for trin:

S=5*(n-4)+r |Træk r fra
S-r=5*(n-4) |Divider med 5
(S-r)/5 = n-4 |lig 4 til
((S-r)/5)+4 = n

Således :)

Svar #6
02. marts 2008 af silverbabe (Slettet)

ja det hjalp på det..

Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.