Matematik
må hjælpes lidt
02. marts 2008 af
katrineu (Slettet)
I(x)=I*e^-kx
jeg har en tabel over I(x) og x
x I(x)
5 79,5
10 63,1
15 50,2
20 ...
25 ...
30
35
40
45
I og k er konstanter. hvordan finder jeg de to ukendte?
jeg har en tabel over I(x) og x
x I(x)
5 79,5
10 63,1
15 50,2
20 ...
25 ...
30
35
40
45
I og k er konstanter. hvordan finder jeg de to ukendte?
Svar #1
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)
eksponentielregression på lommeregneren.
her bestemmes a og b i:
f(x)=b*a^x
hvor a=e^(-k)<=> -ln(a)=k
her bestemmes a og b i:
f(x)=b*a^x
hvor a=e^(-k)<=> -ln(a)=k
Skriv et svar til: må hjælpes lidt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
