Matematik
lille ligning
04. marts 2008 af
Annette16 (Slettet)
hvordan løses denne ligning i hånden?
1,2*x^(1,5) = 0.5
1,2*x^(1,5) = 0.5
Svar #1
04. marts 2008 af dnadan (Slettet)
1,2*x^(1,5) = 0.5
<=>
x^(3/2)=0,5/1,2
<=>
(x^(3/2)^(2/3)=x=(0,5/1,2)^(2/3)
<=>
x^(3/2)=0,5/1,2
<=>
(x^(3/2)^(2/3)=x=(0,5/1,2)^(2/3)
Skriv et svar til: lille ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
