Matematik
Bestem interval
28. august 2004 af
rizza (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig? Det er opgave nr. 151 fra MAT 2A.
Lad funktionen f være givet ved:
f(x)= x^2 - 2x + 2
Bestem et interval af længden 3, der ved f afbildes på et interval af længden 25/4 (altså 25 fjerdedele)
Jeg tror man skal bruge noget lignende
f(x+3)-f(x)=25/4
Men jeg kan ikke finde ud af det.
Hjælp ;o)
Lad funktionen f være givet ved:
f(x)= x^2 - 2x + 2
Bestem et interval af længden 3, der ved f afbildes på et interval af længden 25/4 (altså 25 fjerdedele)
Jeg tror man skal bruge noget lignende
f(x+3)-f(x)=25/4
Men jeg kan ikke finde ud af det.
Hjælp ;o)
Skriv et svar til: Bestem interval
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
