Matematik
trekant?
28. august 2004 af
mali (Slettet)
hey.. j har lie en opgave her..som j ik ved om j har regnet rigtigt..
3015: i en trekant ABC er vinkel A= 30, vinekl C= 120 og A-C=20
beregn trekantens areal
j fandt så først a og c og fik så svaret 66,67 som svar?
ka dt passe?
og så har j lie den her opgave som j er hel LOST i..
i en 3-kant ABC er M midtpunkt af siden AC, dt oplyses at A-B= A-M OG ´B-M=4
Beregn vinklerne A, B og C i trekant ABC samt længden af siden BC
3015: i en trekant ABC er vinkel A= 30, vinekl C= 120 og A-C=20
beregn trekantens areal
j fandt så først a og c og fik så svaret 66,67 som svar?
ka dt passe?
og så har j lie den her opgave som j er hel LOST i..
i en 3-kant ABC er M midtpunkt af siden AC, dt oplyses at A-B= A-M OG ´B-M=4
Beregn vinklerne A, B og C i trekant ABC samt længden af siden BC
Skriv et svar til: trekant?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
