Engelsk
hjælp til at rette
06. marts 2008 af
becamo (Slettet)
hej er der ikke nogen der kan tjekke mit lille engelske abstract der indgår i min studieretningsopgave..
Engelsk Abstract
This study investigates with the people living on the streets of Great Britain, especially during the period from 1997-2007, where Tony Blair was the Prime Minister, and also the consequences the Homelessness had to the Welfare state. First part of the paper is an interpretation of real stories told by homeless people. This part is based on newspapers, articles and a sort of diary. The second part mainly focuses on how people end up on the streets particularly seen with the eyes of a theoretician like/in this case Anthony Giddens. The third part discusses the increase and decrease with regard to the welfare state, and the political progress between 1997 and 2007. When all comes to all, the big question is how to help the people, who need it the most. Anthony Giddens’ theory is that every individual just need the basic confidence to socialize and work with the society and the authority system. But of course it is not just enough that the individual change its accession to lift and for instance change the bringing up of children. Another important thing is obviously that the government helps out with decreasing the unemployment maybe by making people getting a decent education, and especially the young nation. That could be a big help to reduce the poverty and then also the homelessness
håber der er nogle der gidder tage et kikke kig, og give nogle fif ;)
Engelsk Abstract
This study investigates with the people living on the streets of Great Britain, especially during the period from 1997-2007, where Tony Blair was the Prime Minister, and also the consequences the Homelessness had to the Welfare state. First part of the paper is an interpretation of real stories told by homeless people. This part is based on newspapers, articles and a sort of diary. The second part mainly focuses on how people end up on the streets particularly seen with the eyes of a theoretician like/in this case Anthony Giddens. The third part discusses the increase and decrease with regard to the welfare state, and the political progress between 1997 and 2007. When all comes to all, the big question is how to help the people, who need it the most. Anthony Giddens’ theory is that every individual just need the basic confidence to socialize and work with the society and the authority system. But of course it is not just enough that the individual change its accession to lift and for instance change the bringing up of children. Another important thing is obviously that the government helps out with decreasing the unemployment maybe by making people getting a decent education, and especially the young nation. That could be a big help to reduce the poverty and then also the homelessness
håber der er nogle der gidder tage et kikke kig, og give nogle fif ;)
Svar #1
06. marts 2008 af Isomorphician
with the people = people
the Prime Minister = Prime Minister
the homelessness = homelessness
of a theoretician like/in this case = of theoretician AG
When all comes to all = All in all
the people = people
need = needs
the society = society
change = changes
the young nation = young people??
the poverty = poverty
the homelessness = homelessness
the Prime Minister = Prime Minister
the homelessness = homelessness
of a theoretician like/in this case = of theoretician AG
When all comes to all = All in all
the people = people
need = needs
the society = society
change = changes
the young nation = young people??
the poverty = poverty
the homelessness = homelessness
Skriv et svar til: hjælp til at rette
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
