Matematik
vektorer
09. marts 2008 af
Dansemusennico (Slettet)
I et koordinatsystem er to vektorer a og b bestemt ved
a = (t, t+1) og b = (-t, t+1)
hvor t er et tal.
Bestem for t=2 arealet af det parallellogram, der udspændes af vektorerne a og b.
Er lidt i tvivl hvad jeg skal gøre, da man jo kun kan tage krydsproduktet af to vektorer i rummet...
a = (t, t+1) og b = (-t, t+1)
hvor t er et tal.
Bestem for t=2 arealet af det parallellogram, der udspændes af vektorerne a og b.
Er lidt i tvivl hvad jeg skal gøre, da man jo kun kan tage krydsproduktet af to vektorer i rummet...
Svar #2
10. marts 2008 af mathon
du skal beregne determinanten, som er vanskelig at skrive her i foraet,
men jo
er
tværvektor_a*vektor_b = [-(t+1),t]*[-t, t+1] = -(t+1)(-t)+t(t+1) = 2t^2+2t
men jo
er
tværvektor_a*vektor_b = [-(t+1),t]*[-t, t+1] = -(t+1)(-t)+t(t+1) = 2t^2+2t
Svar #3
10. marts 2008 af LiGoMo (Slettet)
Fora er flertal...det har godt nok ikke noget med matematik at gøre, for du har svaret udmærket, så det behøver jeg ikke kommentere. Men det hedder altså forummet.
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
