Matematik
integralregning
29. august 2004 af
cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogle der kan hjælpe med med denne opg. i integralregning
f(x)=x+1 og g(x)=x¨2-4x+5
de to grafer skærer hinanden i punkterne 1 og 4.
a) beregn arealet af det grundområdeder afgrænses af grafen for f, førsteaksen og linjerne med ligninger x=1 og x=4.
b)beregn arealet af det grundområde der afgrænses af grafen for g, førsteaksen og linjerne med ligninger x=1 og x=4.
c) beregn arealet af det område som afgrænses af graferne for f og g.
samt denne
f(x)=-0,5x+1 og g(x)=1-kvdr(x)
beregn den eksakte værdi af arealet af det område der afgrænses af de to grafer.
på forhånd tak
f(x)=x+1 og g(x)=x¨2-4x+5
de to grafer skærer hinanden i punkterne 1 og 4.
a) beregn arealet af det grundområdeder afgrænses af grafen for f, førsteaksen og linjerne med ligninger x=1 og x=4.
b)beregn arealet af det grundområde der afgrænses af grafen for g, førsteaksen og linjerne med ligninger x=1 og x=4.
c) beregn arealet af det område som afgrænses af graferne for f og g.
samt denne
f(x)=-0,5x+1 og g(x)=1-kvdr(x)
beregn den eksakte værdi af arealet af det område der afgrænses af de to grafer.
på forhånd tak
Svar #1
29. august 2004 af frodo (Slettet)
a) du finder det bestemte integral fra 1 til 4
b) det samme som a)
c)du trækker det mindste areal fra det største, som du lige har fundet!!
?d?)du finder skæringen mellem f og g, hvorefter du tager det bestemte integral med grænserne som du lige har fundet. Int(den der ligger øverst - den der liggernederst i intervallet)
b) det samme som a)
c)du trækker det mindste areal fra det største, som du lige har fundet!!
?d?)du finder skæringen mellem f og g, hvorefter du tager det bestemte integral med grænserne som du lige har fundet. Int(den der ligger øverst - den der liggernederst i intervallet)
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
