Matematik

sin&cos?

11. marts 2008 af visuu1 (Slettet)
hey, nogen der kan hjælpe mig med denne opgave ?

I trekant ABC er B=37 grader, b=9 og A=63 grader.

Bestem C, a og c ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2008 af dnadan (Slettet)

hint: sinusrelationen til at bestemme siden a, samt 180=A+B+C, hvorefter C kendes, og hermed kan c beregnes vha. sinusrelationen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2008 af mathon

1) beregn den tredje vinkel

2) beregn de to resterende sidder med sin-relationen

Skriv et svar til: sin&cos?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.