Matematik

Diffrentier

11. marts 2008 af KME89 (Slettet)
hej nogen der kan hjælpe mig med denne opgave.?
Opg. lyder:
Lad f(x)=1/2x^2-2x+1
a) Bestem en ligning for den tangent t hvis røringspunkt ligger på anden-aksen.
b) Bestem en ligning for den tangent der står vinkelret på t.
??

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2008 af KristofferFage (Slettet)

a) Hvad er formlen for en tangents ligning, og hvilken x-værdi har punktet når røringspunktet ligger på anden-aksen?

b) Ingen idéer selv?

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2008 af LiGoMo (Slettet)

a= find f'(0)
b= woot?

Skriv et svar til: Diffrentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.