Matematik
ER der slet slet ikke nogen som kan hjælpe?
13. marts 2008 af
Zaga (Slettet)
ER der slet slet ikke nogen som kan hjælpe?
anden gang jeg oploader den :$
[
http://peecee.dk/upload/view/103554
]
ER der slet slet ikke nogen som kan hjælpe?
anden gang jeg oploader den :$
[
http://peecee.dk/upload/view/103554
]
Svar #1
13. marts 2008 af Duffy
I c) skal du lade en konstant-funktion y = c , hvis graf er vandret, "vandre" i lodret retning fra -oo til +oo og se hvor mange gange denne vandrette linie skærer grafen for f.
Dvs du for ENHVER værdi af c, når c løber igennem alle reelle tal skal kigge på antallet af skæringspunkter med grafen for f og y = c.
Eksempelvis har
y = -100 ingen løsninger.
y = 100 har 2 løsninger.
Find nu selv resten...
Dvs du for ENHVER værdi af c, når c løber igennem alle reelle tal skal kigge på antallet af skæringspunkter med grafen for f og y = c.
Eksempelvis har
y = -100 ingen løsninger.
y = 100 har 2 løsninger.
Find nu selv resten...
Svar #2
13. marts 2008 af Zaga (Slettet)
Du mener i vandret retning!
Ligesom det her ?
[
http://peecee.dk/upload/view/103557
]
Dvs. at der er et sted, hvor den skærer 1, 2, 3 eller 4 steder?
Men så kan jeg heller ikk få mere ud af det?
Ligesom det her ?
[
http://peecee.dk/upload/view/103557
]
Dvs. at der er et sted, hvor den skærer 1, 2, 3 eller 4 steder?
Men så kan jeg heller ikk få mere ud af det?
Svar #3
13. marts 2008 af Zaga (Slettet)
skal jeg bruge den ligning i forrige opgave til noget... jeg kan slet ikke se det!?!?
Skriv et svar til: ER der slet slet ikke nogen som kan hjælpe?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
