Matematik
isoler
15. marts 2008 af
jwan20 (Slettet)
3x^2+6=0
hvordan isoler man x i ligningen?
hvordan isoler man x i ligningen?
Svar #1
15. marts 2008 af Sentinox (Slettet)
3x^2+6=0 <=> 3x^2 = -6 <=> x^2 = -2 => x = +/- i*sqrt(2)
Dog kræver ovenstående at du har hørt om komplekse tal før?
I normalt gymnasiepensum, vil man så vidt jeg husker sige x = {Ø} for x i R. (R: De reele tal).
//Sentinox
Dog kræver ovenstående at du har hørt om komplekse tal før?
I normalt gymnasiepensum, vil man så vidt jeg husker sige x = {Ø} for x i R. (R: De reele tal).
//Sentinox
Skriv et svar til: isoler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
