Fysik
Harmoniske svingninger SRP
18. marts 2008 af
micromem (Slettet)
Jeg skal skrive syge SRP nu her og jeg har problemer med den fyssíske del af min problemformulering.
Jeg skal kigge på ikke dæmpede, kritisk dæmpede og svagt damæpede svingninger.
1) jeg skal forklare hvad sammenhængen mellem fjeder og pendul svinginger er (altså hvorfor man kan bruge dem begge)?
2) jeg skal udregne farten, accelerationen og svningninstiden og k?
jeg har disse tal at gøre godt med fra et af mine mange forsøg:
A=0,0411
B=5,586
C=1,828
D=0,4563
og så har jeg en masse formler men mit problem er at matche disse tal med værdierne for omega, fhi, amplituden, k osv.
På forhånd tak for hjælpen.
Jeg skal kigge på ikke dæmpede, kritisk dæmpede og svagt damæpede svingninger.
1) jeg skal forklare hvad sammenhængen mellem fjeder og pendul svinginger er (altså hvorfor man kan bruge dem begge)?
2) jeg skal udregne farten, accelerationen og svningninstiden og k?
jeg har disse tal at gøre godt med fra et af mine mange forsøg:
A=0,0411
B=5,586
C=1,828
D=0,4563
og så har jeg en masse formler men mit problem er at matche disse tal med værdierne for omega, fhi, amplituden, k osv.
På forhånd tak for hjælpen.
Skriv et svar til: Harmoniske svingninger SRP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
