Matematik

Hjælp til tolkning

18. marts 2008 af TheCokeGuy (Slettet)
Jeg får flg. opgivet:

D = {(x,y) | 0 <= y <= 2-x^2}

Hvordan skal flg. forståes:

"C betegner randen af D orienteret mod uret"

På forhånd tak for hjælpen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2008 af mathon

D = {(x,y) | 0 <= y <= 2-x^2} er punktmængden under parabelen
y = -x^2+2
men over x-aksen

randen af D er selve parabelen + et stykke af x-aksen, nemlig -sqrt(2)<=x<=sqrt(2)
orienteret mod uret (venstre om)

Svar #2
24. marts 2008 af TheCokeGuy (Slettet)

Ahhh... jeg takker

Skriv et svar til: Hjælp til tolkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.