Fysik
reaktionsskemaer..
30. august 2004 af
miss B (Slettet)
er disse reaktionsskemaer rigtige?
1) Pb(No3)2 + K2SO4 = PbSO4 + K2(NO3)
2)AgNo3 + Na3PO4 = Ag3PO4 + Na3No3
1) Pb(No3)2 + K2SO4 = PbSO4 + K2(NO3)
2)AgNo3 + Na3PO4 = Ag3PO4 + Na3No3
Svar #1
31. august 2004 af KemiKasper (Slettet)
nej, ik helt desværre :)
Sådan her:
1) Pb(NO3)2 + K2SO4 = 2 KNO3 + PbSO4
2) 3 AgNO3 + Na3PO4 = Ag3PO4 + 3 NaNO3
Husk at nitrationen skal se sådan ud: NO3(-)
Sådan her:
1) Pb(NO3)2 + K2SO4 = 2 KNO3 + PbSO4
2) 3 AgNO3 + Na3PO4 = Ag3PO4 + 3 NaNO3
Husk at nitrationen skal se sådan ud: NO3(-)
Svar #2
02. september 2004 af miss B (Slettet)
ja nu kan jeg egentlig godt se det..
tak for hjælpen..
venligst mig..
tak for hjælpen..
venligst mig..
Skriv et svar til: reaktionsskemaer..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
