Engelsk
Engelsk - kort oversættelse
21. marts 2008 af
Sara17 (Slettet)
Håber at der er nogen der vil kig den igennem.
London er en interessant by at besøge. Men den er mere end det. det er også en gammel by, der som Dickens siger-er blevet malet af tiden og har alle historiens farver.
et af det ældste steder i London, hvor folk har købt og solgt i århundrerde er Billingsgate fiskemarked. Der er ikke tvivl om, at i mere end tusind år er folk kommet til dette sted for at købe fisk, enten til sig selv eller til andre, som køber af dem.
Mit bud:
London is an interesting town to visit. But it is more than that. It also is an old town, which Dickens said, stayed painted by the time and has all history's colours.
One of the oldest places in London, where people have bought and sold in centuries Billing-gate is a fish-market.
There is not any doubt that for more than thousand years people have come to this place to buy fish, either to oneself or to others, which buy of them.
Håber at der er nogen der vil kig den igennem.
London er en interessant by at besøge. Men den er mere end det. det er også en gammel by, der som Dickens siger-er blevet malet af tiden og har alle historiens farver.
et af det ældste steder i London, hvor folk har købt og solgt i århundrerde er Billingsgate fiskemarked. Der er ikke tvivl om, at i mere end tusind år er folk kommet til dette sted for at købe fisk, enten til sig selv eller til andre, som køber af dem.
Mit bud:
London is an interesting town to visit. But it is more than that. It also is an old town, which Dickens said, stayed painted by the time and has all history's colours.
One of the oldest places in London, where people have bought and sold in centuries Billing-gate is a fish-market.
There is not any doubt that for more than thousand years people have come to this place to buy fish, either to oneself or to others, which buy of them.
Svar #2
21. marts 2008 af Isomorphician
town = city
Dickens said = as Dickens said
stayed painted = has been painted
the time = time
history's colours = the colours of history
in centuries Billing-gate is a fish-market = in centuries is Billingsgate fish market.
There is not any doubt = There is no doubt
that for = that people for
thousand years = a thousand years
to oneself = for themselves
which buy of them = who buy from them
Dickens said = as Dickens said
stayed painted = has been painted
the time = time
history's colours = the colours of history
in centuries Billing-gate is a fish-market = in centuries is Billingsgate fish market.
There is not any doubt = There is no doubt
that for = that people for
thousand years = a thousand years
to oneself = for themselves
which buy of them = who buy from them
Skriv et svar til: Engelsk - kort oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
