Matematik
primtal
24. marts 2008 af
Niika (Slettet)
Hej
Jeg skal vise at (158,188)= 2, ved brug af Euklids algortime..
Nogen der kan hjælpe?
på forhånd tak..
Jeg skal vise at (158,188)= 2, ved brug af Euklids algortime..
Nogen der kan hjælpe?
på forhånd tak..
Svar #1
24. marts 2008 af stræber-pigen (Slettet)
188 = 158*1 + 30
158 = 30*5+8
30 = 8*3 +6
8= 6*1 +"2"
6=2*3 + 0.
158 = 30*5+8
30 = 8*3 +6
8= 6*1 +"2"
6=2*3 + 0.
Svar #2
24. marts 2008 af Niika (Slettet)
okay tak.. kender du en hjemmeside, der forklarer dette præcist?
Skriv et svar til: primtal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
