Matematik

lineær funktion

25. marts 2008 af FRB16 (Slettet)
en lineær funktion f opfylder af f(7) = 9 og F(10)= 7

a: bestem en regneforskrift for f
b: løs lihningen f(x) = -5

er der nogen der kan gi lidt hjælp? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

f(x)=ax+b

Benyt: a=(y2-y1)/(x2-x1)

Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.