Matematik
regression
26. marts 2008 af
stræber-pigen (Slettet)
x ~~N(a_h + b_h + t_hi, o^2) h = 1,2,3
Test om b = b_h , h =1,2,3
Hvis h=1,2 var det bare at lave en triviel t-test, men nu skal man vel lave en F-test. Hvordan gør man det?
Test om b = b_h , h =1,2,3
Hvis h=1,2 var det bare at lave en triviel t-test, men nu skal man vel lave en F-test. Hvordan gør man det?
Svar #1
26. marts 2008 af stræber-pigen (Slettet)
Man kunne selvfølgelig teste om b1 og b2 er ens, slå dem sammen og teste og b12 = b3, men er der ikke en smartere måde? (her vil man i øvrigt heller ikke bruge F-testen)
Skriv et svar til: regression
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
