Spansk
er virkelig bagud.. hjælp!!:)
26. marts 2008 af
manms (Slettet)
er der nogen der har lavet en spansk aflevering der hedder "Las drogas"??
Jeg er meget bagud pga en trafik ulykke, og er ved at komme op i fuld pensum på skolen.. så det ville være en stor hjælp hvis der nogen der havde denne opgave:)
oversættelsen starter med: "Ung pige voldtaget efter besøg på diskotek"
på forhånd tak
Jeg er meget bagud pga en trafik ulykke, og er ved at komme op i fuld pensum på skolen.. så det ville være en stor hjælp hvis der nogen der havde denne opgave:)
oversættelsen starter med: "Ung pige voldtaget efter besøg på diskotek"
på forhånd tak
Svar #1
27. marts 2008 af papercut (Slettet)
det vel meget nemt at lave sådan en stil... men er det ikk mening du skal prøve at lave det selv.... jeg ku lave det for dig på 10 min... men du får intet ud af det :/
es muy faciel acer algo como eso... pero porque no tratas de acerlo solo..,, te lo podia acer en 10 min... pero eso no te ayudara con tu espanol :/
es muy faciel acer algo como eso... pero porque no tratas de acerlo solo..,, te lo podia acer en 10 min... pero eso no te ayudara con tu espanol :/
Svar #2
27. marts 2008 af JuMMe^ (Slettet)
#1 du går og taler om at du taler og skriver flydende spansk. Men alt, hvad du skriver fyldt med fejl.
faciel = fácil
acer x 2= hacer
acerlo = hacerlo
tu = tú
Sikkert også nogle andre ting, men har ikke lige læst det igennem.
faciel = fácil
acer x 2= hacer
acerlo = hacerlo
tu = tú
Sikkert også nogle andre ting, men har ikke lige læst det igennem.
Svar #3
27. marts 2008 af manms (Slettet)
mange tak! selvom der er fejl..
men jeg er godt klar over at jeg ikk får noget ud af det osv... bla bla..
men jeg er godt klar over at jeg ikk får noget ud af det osv... bla bla..
Skriv et svar til: er virkelig bagud.. hjælp!!:)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
