Matematik
Punktmængde
30. marts 2008 af
chlo (Slettet)
Har en punktmængde som er afgrænset af 1 og 2 aksen, linjen x=10 og graferne
f(x)= 1,5 + 4 kvadratrod x( 4 er løftet op i kvadratroden)
Der fremkommer en 10cm høj vase ved at punktmængden drejes 360 grader om 1 aksen
Har fundet rumfanget af vasen.
I den anden opgave skal man finde ud af hvor meget glas vasen består af?
Hvordan kan man gøre det?
f(x)= 1,5 + 4 kvadratrod x( 4 er løftet op i kvadratroden)
Der fremkommer en 10cm høj vase ved at punktmængden drejes 360 grader om 1 aksen
Har fundet rumfanget af vasen.
I den anden opgave skal man finde ud af hvor meget glas vasen består af?
Hvordan kan man gøre det?
Svar #1
30. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Du har nok to funktioner
og til en anden gang, det hedder IKKE den fjerde kvadratrod. kvadratrod = ^½ , den fjerde rod = ^(1/4)!
og til en anden gang, det hedder IKKE den fjerde kvadratrod. kvadratrod = ^½ , den fjerde rod = ^(1/4)!
Svar #2
30. marts 2008 af dnadan (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=487976
til linket deri:
g(x) skal være g(x)^2, beklager slåfejlen.
til linket deri:
g(x) skal være g(x)^2, beklager slåfejlen.
Skriv et svar til: Punktmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
