Matematik
integrale
30. marts 2008 af
Nineb (Slettet)
hey.
Har den her opgave:
Bestem integralet:
S øvre grænse: 2 og nedre:0 x^3 dx og
skal jeg bare gør som man plejer, eller skal jeg have fat i substitution?
er i tvivl?
Har den her opgave:
Bestem integralet:
S øvre grænse: 2 og nedre:0 x^3 dx og
skal jeg bare gør som man plejer, eller skal jeg have fat i substitution?
er i tvivl?
Svar #2
30. marts 2008 af Nineb (Slettet)
den formel har jeg ik set, men har vist fået det rigtige resultat alligevel:
har bare fundet en stamfunktion til x^3 --> x^4/4 også har jeg bare sat grænserne ind. Så fik jeg 4. får du os det med din formel?
har bare fundet en stamfunktion til x^3 --> x^4/4 også har jeg bare sat grænserne ind. Så fik jeg 4. får du os det med din formel?
Svar #3
30. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Den formel bruger du netop til at finde stamfunktionen til x^3!
Svar #6
30. marts 2008 af Benjamin. (Slettet)
#5
Generelt:
S(x^n)dx = (1/(n+1))*x^(n+1) + k
Specielt:
S(x^3)dx = (1/(3+1))*x^(3+1) + k = x^4/4 + k
Generelt:
S(x^n)dx = (1/(n+1))*x^(n+1) + k
Specielt:
S(x^3)dx = (1/(3+1))*x^(3+1) + k = x^4/4 + k
Skriv et svar til: integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
