Matematik

Isoler

30. marts 2008 af BusterB (Slettet)
Kan det godt passe at

C= f*32/1.8

så skal man isolere f og så giver det

c*1.8+32=F

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2008 af ibibib (Slettet)

Nej, ikke hvis du har skrevet opgaven rogtigt op
f=C·1.8/32

Svar #2
30. marts 2008 af BusterB (Slettet)

Hvorfor skal man dividere med 32?:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2008 af ibibib (Slettet)

Fordi du gangede med 32 på den anden side af lighedstegnet.

Svar #4
30. marts 2008 af BusterB (Slettet)

Jamen ville man ikke kunne gøre sådan her:

C=F*32/1.8

F=-32=1.8*C

F= 1.8*c+32

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2008 af ibibib (Slettet)

C= f*32/1.8
1.8C=32f
1.8C/32=f

Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.