Matematik

grænseværdi

02. september 2004 af Maria17 (Slettet)
lim(x-->0)(x^3+5)/(x+1)=5/1=5

Må man godt sætte lighedstegnene.. altså bare fjerne x'erne.. da de jo går mod 0..??

Hilsen Maria

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2004 af iB (Slettet)

ja, du skriver jo netop lim(...)

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2004 af emul0c

ja

så får du netop at 5/1 = 5

Skriv et svar til: grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.