Fysik

Isolere I

31. marts 2008 af Historiepigen (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med at isolere I i formlen:

V = IpL/A

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2008 af mathon

I = V/(p*L)*A

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

Hvis det er en almindelig matematisk ligning:

V=(IpL)/A
<=>
VA=IpL
<=>
(VA)/(pL)=I

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Forkert ligning åbenbart. :-)

Skriv et svar til: Isolere I

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.