Fysik
Varmeoverførsel ml. klodser
01. april 2008 af
stikir (Slettet)
Jeg sidder med store problemer i en opgave om overførsel af varme... nogen der kan hjælpe?!?
Opgaven lyder således:
[Link]
http://Billedeupload.dk/showpic-1353.jpg
Sluttemperaturen er vel noget med at hele systemet har samme temperatur - termisk ligevægt. Men kan ikke lige forbinde det til varmekapaciteten og starttemperaturen!
Opgaven lyder således:
[Link]
http://Billedeupload.dk/showpic-1353.jpg
Sluttemperaturen er vel noget med at hele systemet har samme temperatur - termisk ligevægt. Men kan ikke lige forbinde det til varmekapaciteten og starttemperaturen!
Svar #1
01. april 2008 af peter lind
Afgivet varmeenergi af klods 1 = modtaget varmeenrgi af klods 2.
m1c1(T1-T)=m2c2(T-T2)
m1c1(T1-T)=m2c2(T-T2)
Skriv et svar til: Varmeoverførsel ml. klodser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
