Fysik
Klods
01. april 2008 af
bj-jensen (Slettet)
Kan i løse den her opgave?
Hvor lang tager klodsen at nå bunden af planet?
Mo(knidningskoficienten)=0,5
g(tyngdeacc)=9,82m/s^2
Vinklen mellen vandret og planet= 47 grader
Strækningen = 1m
Hvor lang tager klodsen at nå bunden af planet?
Mo(knidningskoficienten)=0,5
g(tyngdeacc)=9,82m/s^2
Vinklen mellen vandret og planet= 47 grader
Strækningen = 1m
Svar #1
01. april 2008 af y06svale (Slettet)
Du skal bruge følgende formel:
a=g*(sin(Vinkel)-Mo*cos(vinkel)
a=acc.
hvis du synes det er svært at finde de formler du skal bruge kan jeg varmt anbefale "fysik 112" den er beregnet til c,b og a-niveau, jeg bruger min hverdag;)
a=g*(sin(Vinkel)-Mo*cos(vinkel)
a=acc.
hvis du synes det er svært at finde de formler du skal bruge kan jeg varmt anbefale "fysik 112" den er beregnet til c,b og a-niveau, jeg bruger min hverdag;)
Skriv et svar til: Klods
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
