Matematik
Jordskælv2
01. april 2008 af
nadja89 (Slettet)
hensyn blik på dettet:
Svaret har du i:
'årlige antal jordskælv y med mindst dette Richtertal
angives ved følgende formel ' fra opgave teksten
isoler m i:
logE = 2,4m-1,2 og indsæt denne i y=1,4*10^5*0,1288^m
Skal LogE så sættes ind i stedet for m i y=1,4*10^5*0,1288^m???
Forstår det nemlig ikke helt, er ikke det store matematikgeni... :S
Svaret har du i:
'årlige antal jordskælv y med mindst dette Richtertal
angives ved følgende formel ' fra opgave teksten
isoler m i:
logE = 2,4m-1,2 og indsæt denne i y=1,4*10^5*0,1288^m
Skal LogE så sættes ind i stedet for m i y=1,4*10^5*0,1288^m???
Forstår det nemlig ikke helt, er ikke det store matematikgeni... :S
Svar #1
01. april 2008 af dnadan (Slettet)
Isolér m i:
logE = 2,4m-1,2
<=>
LogE+1.2=2.4m
<=>
(LogE+1.2)/2.4(kan reduceres yderligere!)=m
Indsæt dette i
y=1,4*10^5*0,1288^m
Hvormed du har sammenhænhen mellem antal årlige jordskælv og energien(som E nok står for)
logE = 2,4m-1,2
<=>
LogE+1.2=2.4m
<=>
(LogE+1.2)/2.4(kan reduceres yderligere!)=m
Indsæt dette i
y=1,4*10^5*0,1288^m
Hvormed du har sammenhænhen mellem antal årlige jordskælv og energien(som E nok står for)
Skriv et svar til: Jordskælv2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
