Matematik

vækstrater og procent

02. april 2008 af maius (Slettet)
Indbyggertal i år 2000(mio.)
-Staten New York: 18,98 0,54%
-Staten Florida: 15,98

Årlig vækstrate i
perioden 1990-2000
-Staten New York: 0,54%
-Staten Florida: 2,13%

a) Bestem, hvor mange procent indbyggertallet i alt voksede i Florida i perioden
1990-2000, og bestem indbyggertallet i Florida i 2007, hvis det forudsættes, at
væksten efter år 2000 fortsætter på samme måd
e som i perioden 1990-2000.

Måske er det en meget nem opgave men jeg kan simpelthen ikke finde en måde at løse denne her opg. så hjælp vil være meget værdsat

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2008 af mathon

N(t) = No*a^t

Florida:
N(10) = No*1,0213^10
N(10)/No = 1,0213^10 ........

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2008 af mathon

Florida i 2007:
N(7) = (15,98 mi.)*1,0213^7

Skriv et svar til: vækstrater og procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.