Fysik

hjælp

02. april 2008 af dejlig2 (Slettet)
A proton with velocity v= (1.7*10^6 m/s)i+(0.8*10^6m/s)j-(4.5*10^5m/s)k moves though a magnetic field B =(0.70T)i
-(0.50T)j +(0.10T)k. calculate the force on the proton

Svar #1
02. april 2008 af dejlig2 (Slettet)

hallo pleace help me to this problem. hvor er de hen ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2008 af peter lind

Kraften = ladning ganget med vektorproduktet af vektor B og og vektor v

Svar #3
02. april 2008 af dejlig2 (Slettet)

oh no jeg forstår det ikke. hvordan man regne den

Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.