Afsætning
en brøksbrøk er lidt i tvivl plzz help(meget nemt)
04. september 2004 af
Carter (Slettet)
angiv som uforkorlig brøk:
(7/13)/8 hvad giver det, og hvordan er formlen?
giver det 7/104??
(7/13)/8 hvad giver det, og hvordan er formlen?
giver det 7/104??
Svar #2
04. september 2004 af Lurch (Slettet)
se på den som (7/13)/(8/1)
(7/13)/(8/1) = (7/13)*(1/8) = 7/104
(7/13)/(8/1) = (7/13)*(1/8) = 7/104
Skriv et svar til: en brøksbrøk er lidt i tvivl plzz help(meget nemt)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
