Matematik
monotoniforhold hjælp!
04. april 2008 af
HendeDenLange (Slettet)
f(x) = e^x -4 kvadratrod x
Jeg har så udregnet det til at være:
f' (x) = e^x 2 opver kvadratrod x
Og her er jeg gået i stå.
Jeg skal bestemme monotoniintervaller og maksimum og minimumværdier.
Jeg har så udregnet det til at være:
f' (x) = e^x 2 opver kvadratrod x
Og her er jeg gået i stå.
Jeg skal bestemme monotoniintervaller og maksimum og minimumværdier.
Svar #1
04. april 2008 af peter lind
Du mener formodentlig f'(x)=e^x-2/kvrod(x)
Løs ligningen f'(x)=0. Dette kan kun gøres numerisk. Få evt. tegnet f'(x) på en graf. Der hvor f'(x)>0 er funktionen voksende. Aftagende hvor f'(x) <0
Løs ligningen f'(x)=0. Dette kan kun gøres numerisk. Få evt. tegnet f'(x) på en graf. Der hvor f'(x)>0 er funktionen voksende. Aftagende hvor f'(x) <0
Svar #2
04. april 2008 af ibibib (Slettet)
Du kan ikke løse denne opgave "i hånden".
Benyt grafregner eller andet IT-værktøj.
Benyt grafregner eller andet IT-værktøj.
Skriv et svar til: monotoniforhold hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
