Matematik
Lodrette asymptoter.
04. april 2008 af
Cecilie1989 (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med, hvordan jeg finder de to lodrette asymptoter for funktionen:
f(x)=3x/(kvrod(4-(x^2)))
Jeg er med på, at man skal kigge på nævneren, og isolere x. Her for jeg en lodret asymptote på X=2. Men den har også én i x=-2.. Hvordan kan man nå frem til det?
f(x)=3x/(kvrod(4-(x^2)))
Jeg er med på, at man skal kigge på nævneren, og isolere x. Her for jeg en lodret asymptote på X=2. Men den har også én i x=-2.. Hvordan kan man nå frem til det?
Skriv et svar til: Lodrette asymptoter.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
